check markVeilig bestellen
check markIn 1-3 werkdagen thuis
check markGratis thuis vanaf €75
check markProefgarantie
Heb je vragen? Bel 06-46187615

Wijntips

Uniek wijncadeau voor Vaderdag 🎁!

Op 17 juni is het Vaderdag!

Tijd om je vader te verwennen. Een heerlijke suggestie, wat dacht je van een Vaderdag wijncadeau. Maar dan wel iets unieks! Zet dit jaar je vader extra in het zonnetje met wel een heel bijzondere wijn…de heerlijke Ernie Els Signature 2010.

Deze wijn ziet er van buiten al schitterend uit in de fraaie cadeau verpakking. En dan de schitterende wijn van Ernie Els Winery, een Bordeaux blend die tot de top van Zuid-Afrika hoort en internationaal bekroond is. Superieure complexiteit, klasse en karakter. Ernie Els tekent voor deze wijn, het is zijn favoriet.

Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 25%, Petit Verdot/Malbec/Cabernet Franc allen 5%

Speciale Vaderdag aanbieding

Aanbieding verlopen.

Wijnmaker Louis Strydom over de Signature

Ernie Els die als topgolfer over de hele wereld reist is een grote liefhebber van Bordeaux blends. Als ambassadeur van Zuid-Afrika en met zijn streven naar perfectie wil hij de wereld laten zien dat de beste bordeaux blends ook uit Zuid-Afrika kunnen komen. Louis Strydom is als topwijnmaker Platter 5 Sterren " South African Classic" vanaf de start verbonden met het wijnavontuur van Ernie Els.

De eerste wijn van dit wijngoed was vanzelfsprekend eeen bordeaux blend – de Signature – die meteen Platter 5 sterren kreeg ” A South African Classic” .

Hieronder de wijnmaker aan het woord.

Wijnliefhebbers delen mooie wijnen
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Post navigation