Heb je vragen? Bel 06-46187615

Wijntips

Wijnworkshop Zuid-Afrika op Chateau voor Buren

Zuid-Afrikaanse wijnen van Kaaps Wijnhuis op Wijnfestival Chateau voor Buren

Een feestelijke zondagtip! Komende zondag 26 augustus van 13.00 uur tot 18.00 uur is Chateau voor Buren. Je kan aan de foto boven wel zien dat het feest is. We zijn er dan ook weer bij en je vindt ons bij de hoofdingang op wijnplein 1, stand 1. Ze hebben een zonnetje beloofd. Je komt? Bij deze onze uitnodiging om even gezellig bij ons te komen buurten 😉.

Proef nieuw ontdekte Zuid-Afrikaanse wijnen op Chateau voor Buren

Je proeft een selectie (h)eerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, allen bijzondere, betaalbaar en …baie lekker. Met nieuwe parels zoals een fantastische fruitige droge Rosé waarmee je vrienden maakt, gemaakt van Pinotage. De verfijnde en fenominale frisse Chenin Blanc van ons nieuwe wijnhuis Marras uit Swartland. Al zijn wijnen vielen bij Perswijn Wijnconcours 2018 meteen in de prijzen! Liever rood? Proef een elegante en originele Cape Blend. Of de zwoele, volle Louis, de Rhone blend van Lemberg. Dit en meer (!) staan klaar om je te verleiden. Bekroond 👑 en allen met een mooi verhaal.

Nieuw. Wijnworkshop beleef Zuid-Afrika 🍷

Wat je altijd al wilde weten over dit wijnparadijs! Na de Hollanders en Franse Hugenoten maakt een nieuwe generatie wijnmakers furore met verfijnde kwaliteitswijnen. Ontdek en geniet van wat de nieuwe wijnen uit Zuid-Afrika zo bijzonder maakt. We nemen je een half uur mee op reis om 14.00 uur en 14.30 uur. Je proeft 4 iconische wijnen en je beleeft het verhaal; over de wijn, de wijngaard en over de passie van de wijnmaker…. . Het wordt weer baie lekker, leuk en leerzaam 🍷. Hartlik welkom!

Ernie Els Wines wijnmaker Louis Strydom

Locatie: wijnplein – Kerkstraat achter St. Lambertuskerk.
Toegang: 5 euro bij entree wijnworkshop, die krijg je overigens meteen als kortingswaardebon van ons terug. Die kan je deze dag besteden bij onze stand op wijnplein 1, stand 1.

Er is beperkt plek dus meld je nu HIER aan!

Heb jij er ook zo zin in? Wij ook. Graag tot siens op zondag!

Met vriendelike wyngroete, Albert & Anita

Meer informatie over Wijnfestival Chateau voor Buren

  • Algemeen: https://www.burenstad.nl/site/chateau-voor-buren
  • Wijnworkshops: https://www.burenstad.nl/site/wijnworkshops
Wijnliefhebbers delen mooie wijnen
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Post navigation