Heb je vragen? Bel 06-46187615

Onze service

Gratis levering

Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd vanaf € 75. Voor kleinere bestellingen rekenen wij € 7 als bijdrage voor de verzendkosten. Wij maken gebruik van Flespakket (NLpost). Na ontvangst betaling heeft u de bestelling binnen een paar dagen thuis (m.u.v. weekends en vakanties). De bestelling kunt u volgen via track & trace. We maken gebruik van speciale, transport bestendige verzenddozen voor 1 fles, 3-, 6,- 12,- of 18 flessen.

Vintage wisselingen

We proberen de gegevens op de website actueel te houden maar het kan zijn dat een vintage (jaargang) van een bepaalde wijn niet meer geleverd kan worden. In principe leveren we dan de actuele (laatste) vintage.

Wijndeals

Op de website van het Kaaps Wijnhuis vindt je regelmatig wijndeals die een bepaalde periode geldig zijn. Wij maken combinaties van wijnen en je zult verrast zijn over de kwaliteit van deze wijnen, die ook nog heel aantrekkelijk geprijsd zijn! Bijzondere combinaties, van rode en witte wijnen. Je proeft de liefde die de makers in het maken ervan hebben gestopt terug in de wijn. Bijzondere wijnen die je hier kan bestellen.

Afrekenen

Kortingscodes kan je invoeren bij het bestel overzicht, voor het afrekenen. Na plaatsen van je bestelling, krijg je per email een bevestiging van je bestelling en de betaalgegevens. Je kan direct met iDEAL betalen of met een directe bankoverschrijving. Na ontvangst van je betaling maken wij de bestelling in orde voor verzending. Je krijgt bericht wanneer je de bestelling mag verwachten.

 

Wijnliefhebbers delen goede wijn
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email